Dagens dubbel

Dagens dubbel är en spelform som finns hos ATG och är ett komplement till alla de andra spelformer som erbjuds. Namnet kommer från att man ska utse vinnarna i två lopp som följer på varandra. Det vanligaste är att det är de två sista loppen som körs i en V75-, V64- eller V65-omgång. ATG bestämmer vilka lopp som ska ingå. Dagens Dubbel är som det hörs på namnet en dagligen återkommande spelform.

Spel varje dag

Spel på Dagens Dubbel kan ske varje dag och har blivit möjlig genom att det körs V64-, V65- eller V75-lopp varje dag under säsongen. ATG marknadsför Dagens Dubbel med "Det räcker med två rätt", och det är onekligen lite enklare än att pricka ända upp till 7 rätt på V75. På så sätt blir Dagens Dubbel ett lite snabbare spel, som även ger de andra spelformerna en skjuts då det är de två sista loppen som körs som är Dagens Dubbel. Man delar då spänningen och förhoppningarna med de andra spelarna som spelat på V64, V65 eller V75.

Spela system

Även om det räcker med två rätt är det verkligen inte alltid lätt att pricka in dessa två. Du kan därför välja fler än en häst i båda loppen. Då ökar både dina vinstchanser såväl som din insats. Kommer någon av dina spelade hästar inte till start får du tillbaka din insats.

Se vinnare online

ATG äger ett dotterbolag som heter Kanal 75, som är ett produktionsbolag för TV-sändningar. Kanal 75 sänder cirka 1000 timmar hästsport om året och sändningarna kan ses hos ATG:s ombud och i stor utsträckning i TV4. De populära spelformerna V64, V65 och V75 följs i hög grad av Kanal 75, vilket gör att spelare på Dagens Dubbel kan följa sina lopp i direktsändning.