Racebets i mobilen

Racebets är ett relativt nystartat spelbolag som tagit marknaden med storm och verkligen lyckats utmana jättarna inom hästspel. Länge har travsporten i Sverige fullkomligt dominerats av ATG, som har monopol på spel på hästar i Sverige. Tack vare att internet på allvar börjat ta över spelmarknaden har det fått inverkan på hur det fungerar för travsporten i Sverige.

Racebets är en sida som erbjuder dig som spelare en bra service och fördelaktiga odds. Det är helt klart värt att kolla in vad Racebets kan erbjuda. På många sätt representerar Racebets framtiden för att spela på travsporten. De har utarbetat en smidig webbtjänst som gör att du kan spela inte bara framför din dator, utan också via din mobiltelefon. Det tack vare Racebets mobilanpassade hemsida. 

Mobilspel

När det kommer till att spela mobilt är Racebets en av de absolut bästa aktörerna. De har verkligen satsat extra hårt på det här. Det visar att de är redo för framtiden. Travspelandet har nämligen inte bara flyttat ut på nätet. Många spelare vill dessutom kunna spela i sina mobiltelefoner. Då går det att hänga med i vad som händer, och att lägga spel, även om man inte sitter hemma framför en dator.

Racebets har gjort en mobilanpassad webbsida. Det betyder att du inte behöver ladda ned någon app för att kunna spela på Racebets i din mobiltelefon. Du går helt enkelt in på Racebets.com via din mobiltelefon och du blir då direkt kopplad till den mobilvänliga versionen. Där loggar du in med ditt konto eller registrerar dig om du inte redan är medlem. Du får då tillgång till alla spel som finns tillgängliga på den vanliga Racebets-sidan.

Huvudkategorierna på sidan är Races, Live-streams, Calendar, Extras och More. Dessutom kan du använda Contact Us-fliken om det är något du undrar över. Du får enkelt en översikt över vilka arrangemang som är aktuella och vad du faktiskt kan spela på. Allt detta gör du direkt i din mobila webbläsare eller, om du hellre vill, framför din dator. Allt som behövs är att du registrerar dig och gör en insättning för att kunna komma igång att spela.

Det spelar ingen roll om du använder dig av en iPhone med iOS eller en Androidtelefon. Racebets mobilsida fungerar för båda enheterna.

Smidigt att spela online

Ett argument för att spela via ATG i Sverige är att de har monopol på travsport i Sverige. Det innebär att kiosker och annat måste vara knutna till ATG för att kunna erbjuda spel. Nu när internet på allvar börjat utmana det traditionella sättet att spela på trav på kan du istället använda dig av andra aktörer. Du som gillar att spela online i vanliga fall borde verkligen testa att spela travspel online. Då är du inte heller bunden till ATG när du lägger dina spel. Det är bara positivt att ATG har fått konkurrens då det är något som påverkar oddsen som finns. Förhoppningsvis kan också de olika aktörerna mana på utvecklingen för ännu bättre förutsättningar för spelandet i framtiden.