Travtips v75

Om man som gillar trav och gärna vill spela lite på hästar så finns det många spel att välja mellan, men klart är att V75 är det absolut populäraste spelet som ATG erbjuder. V75 omsätter näst mest av alla bettingspel i Sverige, och spelet spelas på lördagar då de sju lopp som ingår sänds på Tipslördag i TV4 på eftermiddagen. Samtidigt visas en del matcher från allsvenskan i fotboll eller elitserien i hockey beroende på årstid. Ett härligt tillfälle att koppla av med kompisar även om de inte spelat på travet så kanske de har bettat på fotbollen.

Travtips i dagstidningar

Travtips i massor finns på nätet och det är olika kvalitet på de tipsen. Vem som helst kan starta en webbsida och säga att han eller hon är travexpert så man får se upp lite med "experterna" innan man anammar deras tips.

Dagstidningarnas sportbilagor har gott om tips inför V75 och kan antas vara trovärdiga. Ger de för dåliga tips och misslyckas gång på gång får de, och därmed tidningen, dåligt rykte så de har inte råd som fristående experter att ge dåliga råd.

Aftonbladet har flera som skriver om V75 men tyvärr har de gömt en hel del bakom sin Plusfunktion så vill man ta del av deras tips måste man prenumerera på dem. Expressen har även de travtips. En travblogg ser rolig ut och även om den inte ger några kompletta tips har skribenterna där åsikter om en och annan häst men se upp lite med det.

Travtips på webben

På www.alltomtrav.info har man ett kul upplägg som de kallar "Fem tippar V75". Det är inte säkert om det ska uppfattas som travtips för det är samtidigt en tävling mellan de fem. De som tippar är fem olika travkuskar, travexperter, travtränare och en gästtippare, vilken inte har någon anknytning till travsporten annat än ett brinnande intresse. Men visst går det att ta deras rader som en bra utgångspunkt för sitt eget spel då de säkert drivs av en vilja att vinna tävlingen. Det ska även nämnas att gästtipparen är en känd person som programledare eller idrottande person, men i annan sport än hästsport.

Mer på webben

 www.gratistravtips.se lämnar en hel del information om banan, hur den är utformad och hur starten går till, däremot ingenting om banläget men det är färskvara så sådan information får man vänta med tills närmare speldagen. Då kan det vara idé och söka din information på respektive banas hemsida.

Flera spel från ATG

Man får se upp lite då man hämtar tipsen. ATG har nämligen många spelformer och tipsen dyker upp även för de andra spelen. Här finns V64, V65, V75, V86, Dagens Dubbel och Plats är de vanligaste, men det finns lika många till.

Andra spelbolag

V75 hittar du bara hos ATG, men trots att ATG har närmare 15 olika spelformer så har de stora internationella spelbolagen hittat in på den svenska marknaden med olika spel och former för betting. Hos Betsson och Unibet kan du spela på hästsport internationellt men även betta på andra sporter som fotboll och hockey.