Travtjänsten

För dig som gillar att spela på hästar är Travtjänsten nära nog ett måste. Här finner du i princip allt du behöver veta för att spela framgångsrikt på trav. Några av tjänsterna är gratis, men vill du ha vassa tips inför kvällens spel får du lägga en liten slant för tipset. Det är inga stora belopp och det är enkelt att betala med ett vanligt kreditkort.

På travtjänsten.se hittar du lätt de olika spel du är intresserad av. Webbsidan du möts av är välstrukturerad och du finner direkt länkar till exempelvis Dagens Dubbel, V86, V75, V64, V65 och V4. Det finns många sajter på nätet som förmedlar tips, de vanliga dagstidningarna brukar till exempel ha mängder med tips inför spel i sin sportsektion. Travtjänsten har funnits sedan 1993 och säger sig ha en hög vinstfaktor över tid. Flera storvinster har man kunnat konstatera är resultatet av deras tips. Det finns en lista på sajten med aktuella vinster.

En man på plats

För att du ska få så färska tips som möjligt, ja tips på trav är en färskvara, så har Travtjänsten en man på plats under tävlingskvällarna. Han följer uppvärmningarna och rapporterar till Travtjänsten det allra senaste för att ge dig ett så bra och aktuellt underlag som möjligt.

Bli medlem

Det är förmånligt att vara medlem hos Travtjänsten. Det kostar inget och det är lätt att registrera sig. Som medlem kan du få ett nyhetsbrev skickat till dig varje vecka med kuskintervjuer och en del enkla travtips. Särskilt spännande är nyhetsbrevet inför de stora travhelgerna och då det vankas en V75 jackpot.

Som medlem är det även lättare för dig att köpa speltips då alla uppgifter redan finns hos Travtjänsten. Du slipper då det lite omständliga jobbet med att fylla i alla dina kontaktuppgifter.

Podcast och blogg

Du behöver inte vara medlem för att lyssna på Travtjänstens travradio, eller podcast som det egentligen heter, över nätet. Varje måndag kommer en ny sändning med funderingar och analyser av vad som hände under helgen med V75. Dessutom ges det lips och information om vad som händer på travbanorna kommande vecka och inte minst, vad som sker kommande helg i trav-Sverige. De som pratar i podcasten är de analytiker som har levererat tipsen den gångna veckan. De har laddat med senaste nytt från landets travbanor, information om olika kuskar och naturligtvis lite självrannsakan om deras tips inte slog in.

Ett liknande innehåll har bloggen hos Travtjänsten. Det är eftersnack och kommentarer om vilka hästar som gick bra och vilka som inte alls svarade mot förväntningarna. En bra källa för dina egna analyser inför nästa spelomgång.

Betalsätt

Travtjänsten accepterar de vanligaste betalsätten, vilka är kreditkort från Visa och Mastercard. Det är viktigt att tänka på att de tips du köpt inte får lämnas vidare då Travtjänsten äger upphovsrätten till sina tips och analyser. Har du väl fått tipset kan du heller inte ångra ditt köp och lämna tillbaks tipset.

Text-TV

Travtjänsten samarbetar med TV4 och publicerar resultat från spelade omgångar på text-TV på sidan 420. En fin service direkt hem till dig på din TV.